ΚΑΛΩς ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΙΘΕΑ

Το Κτήμα Γάμου “Αργιθέα Winery” βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Σπατών, κοντά στην Κάντζα. Η πρόσβαση είναι με εύκολη από την έξοδο 17 της Αττικής Οδού. Μέσα σε μια έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες το γραφικό εξωκλήσι της Παναγίας Μισοσπορίτισσας στο κτήμα Αργιθέα σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης δίπλα στο χώρο της δεξίωσης.

Η απλότητα, η διακριτική πολυτέλεια, η υψηλή αισθητική και η άρτια υποδομή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας. Σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του Αργιθέα Winery αποτελούν εγγυήσεις για την επιτυχία της δεξίωσής σας.

Lounge διάθεση με αναπαυτικούς καναπέδες, εντυπωσιακό bar μπροστά στην πισίνα και ανάλογη διακόσμηση. Όλα αυτα συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την δεξίωση του γάμου σας ή της βάπτισης αλλά και κάθε είδους επαγγελματικού event.

Υποδομή για απαιτητικές εκδηλώσεις, προσοχή στη λεπτομέρεια, ένας χώρος που αξίζει να επισκεφθείτε.

Στο κτήμα γάμου δεξιώσεων Αργιθέα η ανανέωση είναι το σήμα κατατεθέν μας. 

Χρονια με ευχαριστημενουσ πελατεσ

ΓΑΜΟΣ

Το Αργιθέα Winery είναι ο ιδανικός χώρος για να διοργανώσετε μια γαμήλια δεξίωση, είτε στον καταπράσινο κήπο μας, είτε στον κλειστό χώρο μας με την εξαιρετική θέα.

Το lounge concept και το μεγάλο φωτιζόμενο bar συνθέτουν το σκηνικό για ένα πετυχημένο γαμήλιο party στο κτήμα γάμου Αργιθέα!

ΒΑΠΤΙΣΗ

Στο κτήμα Αργιθέα η κλειστή αίθουσα σας προσφέρει θέα σε όλο τον κήπο και παράλληλα εξαιρετική σκια και δροσιά σε μεσημεριανή βάπτιση τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και προστασία απο το κρύο και τη βροχή καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα παιδιά είναι ελευθερα να παίξουν στον κήπο με ασφάλεια και συγχρόνως οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Αργιθέα Winery ειναι το κατάλληλο μέρος για ήσυχες, πετυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εταιρικών συγκεντρώσεων πραγματοποιούνται βάσει των αναγκών και επιθυμιών σας ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα.