ΚΑΛΩς ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ

ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΙΘΕΑ

Το κτήμα Αργιθέα βρίσκεται στους πρόποδες του οικισμού Αργιθέας στην Παιανία με πολύ εύκολη πρόσβαση από την έξοδο Νο 17- Κάντζα της Αττικής Οδού, αλλά και από την Λεωφόρο Σπάτων.

Μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες, το κτήμα Αργιθέα έχει μοναδική θέα και το γραφικό εξωκλήσι της Παναγιάς Μισοσπορίτισσας σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου η της βάπτισης δίπλα στον χώρο της δεξίωσης.

Η υψηλή αισθητική, η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα, τον επαγγελματισμό και την εμπειρία πάνω από 20 χρόνων των ανθρώπων του Αργιθέα, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της δεξίωσης σας.

Lounge διάθεση με αναπαυτικούς καναπέδες στον εσωτερικό χώρο, εντυπωσιακό barμπροστά στην πισίνα με ανάλογη διακόσμηση, συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την δεξίωση του γάμου σας η βάπτισης αλλά και κάθε είδους επαγγελματικού event καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Υποδομή για απαιτητικές εκδηλώσεις, προσοχή στη λεπτομέρεια, ένας χώρος που αξίζει να επισκεφθείτε.

Στο κτήμα γάμου δεξιώσεων Αργιθέα η ανανέωση είναι το σήμα κατατεθέν μας. 

Χρονια με ευχαριστημενουσ πελατεσ

ΓΑΜΟΣ

Το Αργιθέα Winery είναι ο ιδανικός χώρος για να διοργανώσετε μια γαμήλια δεξίωση, είτε στον καταπράσινο κήπο μας, είτε στον κλειστό χώρο μας με την εξαιρετική θέα.

Το lounge concept και το μεγάλο φωτιζόμενο bar συνθέτουν το σκηνικό για ένα πετυχημένο γαμήλιο party στο κτήμα γάμου Αργιθέα!

ΒΑΠΤΙΣΗ

Στο κτήμα Αργιθέα η κλειστή αίθουσα σας προσφέρει θέα σε όλο τον κήπο και παράλληλα εξαιρετική σκια και δροσιά σε μεσημεριανή βάπτιση τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και προστασία απο το κρύο και τη βροχή καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα παιδιά είναι ελευθερα να παίξουν στον κήπο με ασφάλεια και συγχρόνως οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Αργιθέα Winery ειναι το κατάλληλο μέρος για ήσυχες, πετυχημένες επαγγελματικές συναντήσεις.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση εταιρικών συγκεντρώσεων πραγματοποιούνται βάσει των αναγκών και επιθυμιών σας ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα.